Yuan Plus виробництва BYD починає завойовувати світовий ринок з Австралії та Сінгапуру
Yuan Plus виробництва BYD починає завойовувати світовий ринок з Австралії та Сінгапуру
21.02.2022

Китайський виробник випустив електрокросовер із вбудованими струнами та караоке.

Про це сьогодні, 21 лютого, повідомляє InsideEVs.

BYD розпочав продаж нового електричного кросовера Yuan Plus з Китаю, вперше показавши новинку у серпні минулого року. Це друга модель після BYD Dolphin, яка базується на новій платформі BYD e-platform 3.0. Існує можливість, що вона прийде на зміну нинішньому поколінню BYD Yuan.

Машина виконана у сімейному дизайні Dragon Face 3.0 і має ефективну літій-залізо-фосфатну батарею BYD Blade. Як зазначає BYD, дизайнери Yuan Plus «черпали натхнення у красі музики та дусі атлетизму, щоб подарувати вам досвід водіння, який пробудить ваші найсміливіші мрії».

Музика згадана не дарма, тому що автомобіль несе на борту вбудовану функцію караоке – у підлокітнику на центральній консолі кріпиться мікрофон. Також вентиляційні дефлектори під поворотним центральним екраном нагадують кастаньєти. А на кожній дверній панелі є по три червоні шнури, схожі на гітарні струни – кожен видає звук різної висоти, якщо його торкнутися.

BYD почав приймати попередні замовлення на Yuan Plus у перший день поточного року. І за цей час компанія зібрала 20 тисяч заявок.

BYD Yuan Plus було розроблено з урахуванням глобальних амбіцій компанії. BYD вже підтвердив появу кросовера в Австралії (постачання розпочнеться у липні) та у Сінгапурі (у другому кварталі).

В Австралії автомобіль носитиме ім'я ATTO 3. Ось як його пояснюють представники бренду: «Назва ATTO надихнута аттосекундою, найменшою одиницею вимірювання часу у фізиці. Це означає, що ATTO 3 – швидкісний, енергійний та динамічний».

Джерела: InsideEVs, BYD.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані