Позашляховик Wrangler 2022 на європейському ринку тепер представлений лише у гібридній модифікації
Позашляховик Wrangler 2022 на європейському ринку тепер представлений лише у гібридній модифікації
14.12.2021

Марка Jeep наступного року суттєво скорочує список моделей, які поставлятимуть європейським дилерам. Зокрема з усієї лінійки позашляховика Wrangler виробник залишить у Європі лише його гібридну версію 4xe, а ось дизельну модифікацію з 200-сильним турбодизельним двигуном MultiJet купити у офіційних дилерів більше не буде можливості. Також починаючи з 2022 року європейцям не буде доступний короткий тридверний кузов, залишиться тільки п’ятидверний кузов Unlimited.

Представники бренду обґрунтовують ухвалені рішення екологічними трендами у європейських країнах, а також високим попитом на гібридні позашляховики у цьому регіоні. JeepWrangler 4xe продається в Європі з 2021 року, а з 2022 залишиться єдиним варіантом для покупців. Позашляховик оснащується 380-сильною силовою установкою, що складається з 2,0-літрового турбодвигуна та двох електромоторів. У парі з двигунами працює 8-ступінчаста АКПП TorqueFlite. До першої сотні гібридна версія розганяється за 6,4 секунд. Одного заряду акумулятора вистачає, щоби проїхати 50 км на одній електротязі.

Комплектація JeepWrangler 4xe 2022 модельного року включає розширений пакет електронних асистентів, два нові відтінки кузова. Опціонально можна замовити відкидний дах SunriderFlip. Цінник на оновлений позашляховик стартує від 69500 євро.

 

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані