Mercedes представив оригінальний позашляховик Project Maybach
Mercedes представив оригінальний позашляховик Project Maybach
10.12.2021
Mercedes-Benz спільно з музеєм Рубелла у Майямі представили унікальний концепт Project Maybach. Це позашляхове електричне двомісне купе завдовжки 6 метрів. Автомобіль став останньою спільною роботою бренда з американським модельєром Вірджілом Абло, який помер кілька днів тому після тривалої хвороби.

m6-3.jpg

Ззовні прототип більше нагадує Rolls-Royce. Купе отримало класичний довгий капот, велику радіаторну решітку зі світлодіодним підсвічуванням, обрубану корму з круглими світлодіодними фарами, 8 прожекторів, розширювачі колісних арок. Виділяються у загальному дизайні силовий бампер та спеціальні дуги безпеки, які паралельно виконують функції багажника.

m6-1.jpg

Технічні характеристики виробник поки що не розкриває. Відомо лише, що концепт оснащений електромоторами та прозорим капотом із вбудованими сонячними батареями. Найбільш оригінальне рішення в оформленні салону - сидіння, що розкладаються горизонтально, як в італійських суперкарах 70-х років, а також сокира поруч із водієм.

m6-2.jpg

Виробник не планує запускати прототип у серійне виробництво. Можливо, майбутні моделі бренду отримають деякі елементи дизайну від концепту.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані