Mercedes-Benz показав перші зображення салону електричного EQS
Mercedes-Benz показав перші зображення салону електричного EQS
Огляди 21.04.2021

До прем'єри виробник розкрив інтер'єр новинки. Ключове нововведення топової версії флагмана Mercedes-EQ - три дисплея замість двох загальним розміром 56 дюймів (12,3-дюймовий екран приборки, центральний 17,7-дюймовий тачскрін і 12,3-дюймовий дисплей мультимедіа з боку переднього пасажира). У підголівниках водійського і пасажирського сидіння також вбудовані невеликі екрани для пасажирів на задньому ряду. Мультимедійна система MBUX Hyperscreen, яка не має аналогів, має 24 Гб оперативної пам'яті і 9-ядерний процесор.

Заслуговує на увагу також преміальна 710-ватна аудіосистема Burmester з 15 динаміками, розкиданими по всьому салону. Цікава особливість - акустика здатна відтворювати звуки традиційного ДВС.

Екстер'єр поки виробник тримає в секреті, хоча в мережі вже викладали шпигунські знімки. Судячи з неофіційних зображень, електрокар буде істотно відрізнятися від S-Class укороченим капотом і подовженою кабіною. Дебют новинки запланований на 15 квітня, а початок продажів - на літо 2021 року.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані