Lexus хвалиться фотографіями майбутнього спорткара
Lexus хвалиться фотографіями майбутнього спорткара
15.02.2022

Наприкінці минулого року Lexus пред'явив публіці відразу три концепти нових електромобілів, які з'являться до 2030 року. Новий анонс став продовженням презентації електричної програми Toyota, яка представила одразу 11 концептів, серійне виробництво яких розпочнеться у наступному десятилітті.

Про це сьогодні, 15 лютого, повідомляє Autoblog.

Цього разу виробник основну увагу приділяє дводверному спортивному автомобілю. У своєму коментарі до презентації електричної версії Lexus LFA генеральний директор Toyota Акіо Тойода зазначає, що йдеться про спорткар з ДНК бензинової версії, який зможе розганятися до сотні за дві секунди, отримає довгий капот, буде низьким та швидким. Спорткар буде оснащений твердотільною акумуляторною батареєю, яка забезпечить запас ходу більш ніж 700 км.

Поява такого автомобіля в модельному ряду Lexus – ще один крок у трансформації бренду, орієнтованого на виробництво електромобілів. І саме це спортивне купе має стати новим флагманом компанії. Поки що про технічні характеристики говорити нічого, так само як і про зовнішній вигляд. Хоча пред'явлені концепти дають деяке уявлення про нову візуальну мову дизайну.

Разом із новим електричним купе та вже готовим до серійного випуску електричним позашляховиком Lexus RZ, компанія продовжує роботу над великим позашляховиком та стильним сімейним седаном бізнес-класу. Першим у середині поточного року у продаж надійде кросовер RZ, а його офіційна презентація очікується протягом найближчих місяців.

Джерела: Autoblog, Lexus.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані