Hyundai Tucson XRT – новая версия кроссовера для бездорожья
Hyundai Tucson XRT – новая версия кроссовера для бездорожья
31.12.2021

Корейський виробник представив нову модифікацію популярного кросовера у США. Раніше подібне позашляхове виконання отримала модель Santa Fe. Кросовер відрізняється масивним пластиковим обрамленням кузова та чорним декором.

m1-1.jpg

Виконання XRT засноване на другій за рахунком комплектації SEL та поєднується тільки з негібридною силовою установкою. Привід може бути переднім чи повним. Цінник на американському ринку знаходиться в діапазоні від 32625 до 34125 доларів.

m1-2.jpg

Tucson у версії XRT відрізняється:

·      затемненою оптикою;

·      чорними молдингами та бічними дзеркалами;

·      19-дюймовими колесами ексклюзивного дизайну, що краще підходять для справжнього позашляховика;

·      підніжками;

·      поперечками для рейлінгів;

·      фаркопом.

По суті версія XRT – це та ж комплектація SEL, тільки доповнена пакетом Convenience. Останній включає цифрову приладову панель на 10,25 дюйма, бездротову зарядку, електропривод дверей багажника, двозонний клімат-контроль, панорамний дах, цифровий ключ Hyundai, внутрішнє освітлення, дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, обтягнуті шкірою рульове колесо та ручка. дверні панелі. Сидіння водія оснащене електроприводом з регулюванням у 8 напрямках, передні сидіння з підігрівом, є супутникове радіо SiriusXM.

На відміну від стандартних модифікацій, у Tucson XRT більше нефарбованого пластику по периметру. Салон також повністю чорний, з тканинною оббивкою сидінь та чорною стелею. Кросовер оснащений бензиновим «атмосфериком» 2.5 GDI потужністю 190 кінських сил і 241 Нм крутного моменту в парі з 8-діапазонним автоматом Shiftronic.

За Tucson XRT з переднім приводом попросять 32625 доларів, з повним HTRAC - 34125 доларів. Поточний Tucson доступний на ринку США в чотирьох комплектаціях: SE за 25350 доларів, SEL за 26650, N Line за 30750 і Limited за 34850 доларів.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані