Гендиректор VW прогнозує поширення автономного водіння у найближчі 25 років
 Гендиректор VW прогнозує поширення автономного водіння у найближчі 25 років
17.02.2022

Генеральний директор Volkswagen Герберт Дисс очікує, що автомобільна промисловість прийде до широкого розповсюдження автономного керування протягом 25 років.

Про це сьогодні, 17 лютого, повідомляє Reuters.

Генеральний директор автоконцерну Volkswagen Герберт Дісс упевнений, що протягом наступних 25 років системи автономного водіння набудуть широкого поширення в автомобільній індустрії. Про це він сказав у ході сесії "питання-відповідь" на платформі Reddit.

Дісс також розповів, що концерн зміцнює партнерські відносини з розробниками програмного забезпечення для того, щоб отримати додаткові компетенції у розробці ПЗ, і в майбутньому додати автомобілям функції на зразок голосових асистентів під брендом Volkswagen.

Він додав, що VW працює над створенням електричних седана та позашляховика на платформі I.D. Space Vizzion для північноамериканського ринку та поділився думками, пов'язаними з розробкою довгоочікуваного електричного кабріолету I.D. 3 Cabriolet.

Дісс не наддав прямої відповіді на питання, чи буде Volkswagen випускати електропікапи на зразок Ford F-150 Lightning. За його словами, це "хороша ідея".

Джерела: Reuters, Reddit.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані