20-річний серійний спорткар Nissan Silvia переробили на екстремальний суперкар
20-річний серійний спорткар Nissan Silvia переробили на екстремальний суперкар
29.12.2021

Тюнінгом популярного в Японії спорткара займалося ательє Liberty Walk, яке вже виклало перші фотографії реалізованого проекту. На зображеннях можна розглянути лише зовнішність переробленої машини, тоді як зміни в салоні поки що не розкриваються. В результаті вийшов суперкар, стилізований під гоночну Silvia 80-х років. Але якщо зовнішність вийшла досить екстремальною, то технічна частина набагато скромніша.

m1-1.jpg

Справа в тому, що як донор для реалізації запланованого проекту працівники тюнінг-ательє вибрали досить популярний свого часу на внутрішньому ринку автомобіль. Йдеться про серійну модель Nissan Silvia покоління S15 з 250-сильним мотором, яку випускали з 1999 по 2002 рік. У розробці нової зовнішності співробітники Liberty Walk надихалися екстер’єром дрифтового авто, на якому Казуеші Хошино на початку 80-х виступав у класі Super Silhouette гоночної серії Fuji Grand Championship Series.

m1-2.jpg

У ході проведення тюнінгу фахівці ательє провели таку роботу:

·      розробили з нуля аеродинамічний обвіс (кастомний капот, великі розширювачі арок, змінені бампери, подовжені крила, габаритне заднє антикрило, дифузор), виконавши його зі скловолокна;

·      додали спорткару класичну біло-жовту ліврею Impul;

·      розробили ексклюзивні колісні диски із логотипом компанії;

·      встановили пневматичну підвіску, яка керується натисканням кнопки.

Ні технічні характеристики, ні нюанси оформлення салону тюнери поки що не розкривають. Очікується, що в інтер’єрі фахівці ательє додали додатковий каркас безпеки у жовтому кольорі, встановили гоночні передні крісла та нове кермо. Швидше за все, перероблений автомобіль зберіг штатний мотор SR20DET, але його могли добре форсувати.

Ціна повного тюнінгу не озвучується. Відомо, що тільки на створення обважування зі скловолокна тюнери витратили приблизно 25 000 доларів.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані