Як купити машину в США

Самостійне придбання авто в США - складне завдання, яке має сотні підводних каменів і нюансів. Багато громадян України бажають придбати комфортабельну, якісну машину, і власними силами, способами вивести товар з-за кордону, що не завжди закінчується успішно.

Етапи процедури покупки авто з Америки

В процесі покупки потрібно пройти кілька серйозних етапів, при яких потрібно консультація і допомога висококваліфікованого юриста.

  1. Оплата застави митного депозиту в США, де необхідно правильно оформити документи.
  2. Попередньо запланувати маршрут від США, знайти організацію чи власника судна для перевезення авто через Атлантичний океан.
  3. Правильно здійснити розмитнений процес.
  4. Дзвонити співробітників ГИБДД для подальшої постановки на облік машини.

Про нас

Компанія Марлін володіє доступом закритих акцій до торгів, що реалізуються в США, завдяки широким можливостям наші ціни на доставку і транспортування набагато нижче, на відміну від інших організацій. Ми займаємося перевезенням імпортних машин за середніми цінами. Гарантує якість виконання послуг.

Існує два варіанти транспортування ТЗ на судні і літаку. Кожен вид вимагає знань важливих умов, правил оформлення договору надання послуг і аналізу складених документів.

Щоб уникнути заздалегідь передбачених ситуацій з втратою авто або великих коштів в процесі здійснення покупки, краще довіритися професіоналам. Компанія Марлін надає послуги покупки машин в США вже протягом 5 років. Наші експерти успішно організували понад 200 угод, де велика частина клієнтів залишилася задоволеною вибором допомоги від нашої служби.

У нас ви отримаєте надійність, безпеку транспортування і гарантію якості послуг. Адже самостійна покупка має високі ризики розлучитися з улюбленою мрією, купити імпортний автомобіль. Незнання основних важливих правил позбавить останніх надій. Філії розташовуються на Україні в Києві, Харкові, Дніпрі та Одесі.

Як здійснюється транспортування машин

У процесі транспортування ТЗ фіксується захисними ременями, так само під час імпорту використовуються сучасне обладнання запобігає появі тещині, Боїн, подряпин, соколів. В результаті чого товар привозиться в досконалому вигляді. Високий рівень технологій дозволяє обмежити контакт з негативними впливами погодних умов і знизити ризик псування товару.

Наші завдання:

  1. Якісно здійснити транспортування вантажу з США до України.
  2. Правильно оформити документи купівлі-продажу;
  3. Своєчасно візуалізувати наявність подряпин, шлюбу, псування перед покупкою у власника;
  4. Своєчасно виявити серйозні несправності машини;
  5. Здійснити розмитнений процес згідно з правилами законодавства імпортних товарів.
  6. Акуратно доставити машину на територію України.

Переліт, транспортування здійснюється при супроводі наших агентів, які організовують надійний контроль за станом машини протягом доби, займаються оформленням багажу. В результаті налагодженої роботи товар в заздалегідь домовлені терміни відправляється до Харкова, Києва, Дніпро та інші міста України. Зустрічати машину, що здійснила велику подорож, ви можете в порту Одеси.

Америка є великим центром автомобільної промисловості, добре розвинена інфраструктура дає можливість користуватися високотехнологічними ТС громадянам США. Старий автопром йде на продаж через закриті платформи, які працюють з вузьким списком організацій. Тепер у кожного є можливість отримати машину імпортного виробництва за середньою ціною. Вартість американського автопрому набагато нижче, ніж в нашій країні, тому багато громадян рвуться купити іномарку саме в США, що дозволить одночасно заощадити і зробити на інших яскраве враження. Мрії здійсненні, звертайтеся до нас, і ми допоможемо вам придбати раритетну американську марку машини. Щоб замовити послугу і вибрати якісне авто, зателефонуйте або залишайте заявку на сайті.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані