Перші зображення нової генерації седана Hyundai Grandeur
Перші зображення нової генерації седана Hyundai Grandeur
Огляди 13.12.2021

Хоча для українського автомобільного ринку седан Hyundai Grandeur – велика рідкість, у світі модель відома ще з 1986 року. У 2021 році седану виповнюється 35 років і за цей час він уже встиг змінити шість поколінь. Сьому зміну генерацій очікують у продажу в 2022-23 роках, але шпигунам вдалося сфотографувати новинку в камуфляжі ще до прем’єри. На думку експертів, це фінальна версія, оскільки автомобіль виглядає цілком готовим до серійного виробництва.

m2-1.jpg

Поєднання сучасного дизайну та ретро елементів

Grandeur шостого покоління представлений ще у 2016 році, потім у 2019 році виробник провів масштабний рестайлінг, і тепер готує повноцінну зміну генерацій. Судячи зі шпигунських знімків та зображень, представлених незалежними художниками, в дизайні новинки будуть проступати ретромотиви.

Ключові особливості дизайну новинки:

·      окремі віконця у задніх стійках, як повернення до дизайну моделі першого покоління;

·      великі вертикальні блоки, які дісталися седану від мінівена Hyundai Staria;

·      велика радіаторна решітка;

·      задні ліхтарі у вигляді вузьких смужок, як у електрокара Lucid Air.

Точні габарити виробник також не розкриває поки, але судячи з отриманих знімків, седан трохи підріс. Очікується, що довжина кузова складе 5015 мм (у актуального покоління – 4990 мм), що дозволить розкладати задні сидіння повністю. Інших подробиць про оформлення салону поки немає, але новому седану прогнозують два великі дисплеї панелі приладів і мультимедійної системи.

Технічні характеристики

Прогнозують, що новий седан збереже традиційні та гібридні версії, а також отримає три варіанти двигуна на вибір покупця. За неофіційними даними модель отримає повністю електричну версію. Актуальна генерація продається на корейському ринку з бензиновими атмосферниками (198-сильним 2.5 GDI та 290-сильним V6 3.3 GDI), а також 235-сильним мотором V6 3.0 LPi, що працює на газі. Гібридна модифікація оснащується двигуном 2.4 MPI.

Закордонні ЗМІ вважають, що нова генерація надійде дилерам лише у 2023 році. Але, швидше за все, йдеться про повністю електричну версію, тоді як продаж ДВЗ-модифікацій можуть запустити вже 2022 року.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані