Lucid Group відкликає понад 200 автомобілів через проблеми з безпекою
Lucid Group відкликає понад 200 автомобілів через проблеми з безпекою
23.02.2022

Виробник електромобілів Lucid Group заявив про відкликання понад 200 преміальних седанів власного виробництва через можливі проблеми з безпекою.

Про це сьогодні, 23 лютого, повідомляє Reuters.

Виробник електромобілів Lucid вперше у своїй історії відкликає автомобілі – компанія сповіщає власників седанів Air про необхідність заміни стійок передніх амортизаторів, на яких у процесі виготовлення були неправильно встановлені стопорні кільця. Lucid Group розпочала постачання Air у жовтні минулого року.

21 лютого Lucid розіслав власникам електромобілів Air електронного листа, в якому повідомляє, що у деяких машинах, випущених у 2022 році, існує дефект, пов'язаний із безпекою. Компанія попереджає, що дефект може спричинити раптове зменшення дорожнього просвіту, вібрацію автомобіля та пошкодження передніх гальмівних магістралей, що може призвести до ДТП.

Виробник зазначає, що поломка може статися без будь-яких передумов, проте якщо несправність призведе до пошкодження електричних з'єднань амортизатора, з'явиться повідомлення «Помилка управління підвіскою». Якщо внаслідок несправності пошкоджено гальмівні магістралі, водій отримає повідомлення «Низький рівень гальмівної рідини».

В рамках кампанії Lucid проведе огляд і при необхідності відремонтує стійки передніх амортизаторів. Весь процес ремонту може тривати близько чотирьох годин. Ще годину знадобиться, щоб визначити, чи властива виявлена ​​проблема конкретному автомобілю.

Це перший відгук Lucid Group за чотири місяці постачання електромобілів. У лютому виробник почав розгортати оновлення для системи допомоги водієві DreamDrive.

Джерела: Reuters, EV News Hubb.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані