Land Cruiser Prado 2022: перші зображення від незалежних дизайнерів
Land Cruiser Prado 2022: перші зображення від незалежних дизайнерів
Огляди 09.12.2021
Toyota планує представити чергову генерацію позашляховика Land Cruiser Prado у середині наступного року. Поки що офіційної технічної інформації стосовно новинки немає, але незалежні художники намалювали рендери зі своїм баченням майбутньої модифікації. Автор зображень, які нещодавно потрапили до мережі, вважає, що позашляховик з індексом 250 виконають за аналогом старшої версії Land Cruiser 300, прем’єра котрої відбулася цього літа.
Вже відомо, що новинка отримає від «трьохсотого» модифіковану платформу TNGA-F. Є припущення, що позашляховик запозичить у «старшої» моделі дизельний 3,3-літровий V6 потужністю 299 кінських сил та 700 Нм. Експерти ринку не виключають появу гібридної версії з 2,4-літровою рядною четвіркою загальною потужністю 400 к. с.

Нова версія позашляховика, на думку незалежних художників, здивує оновленою світлодіодною фронтальною оптикою, зміненою решіткою радіатора, новим малюнком у вигляді сот. На опублікованих зображеннях видно іншу форму обох бамперів, нові бічні дзеркала, ліхтарі, двері багажника. Також художники припустили, що колісні арки отримають накладки, на задніх дверях виробник помістить тонку лінію світлодіодних стоп-сигналів, а замість звичних Е-подібних ліхтарів з’являться великі трикутники.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані