Найпопулярніші БУ авто з США
Найпопулярніші БУ авто з США

Легендарні марки американських машин завоювали увагу широкої публіки, завдяки бездоганній якості, високого рівня комфорту і невисокої вартості. Практично всі підтримані авто оснащені кондиціонерами, системою підігріву сидінь, автоматичними світлодіодними лампами. Звичайно ж габарити сильно перевищують розміри вітчизняного автопрому. Огляд популярних моделей дозволить розширити уявлення про товар. Стильні одночасно зухвалі моделі чекають покупців на офіційному аукціоні України.

Buick Lacrosse

Простий в обслуговуванні, користується глибокою повагою в Америці, оснащений бензиновим двигуном і баком на 3,6 літрів, з автоматичною системою вимкнення циліндрів, що необхідно для заощадження потужності двигуна в пробках. Корпус аудіосистеми виготовлений з хромованою стали марки XM Satellite Radio. Пристрій працює безперебійно. Всередині системи є апарат вентиляції і піч, що дозволяє домогтися досконалого рівня кліматичної системи. Модель оснащена пристроєм проти викрадення, рульовий чохол виконаний зі шкіри, задні дзеркала мають підсвічування, що дозволяє убезпечити їзду в нічний час доби. Так само салон оснащений внутрішніми шторами для пасажирів.

Важливо, в процесі тестування, був встановлений високий рівень безпеки, при лобовому зіткненні корпус мало ушкоджувався.

Dodge Challenger

Марка активно брала участь в головній ролі актора фільму «Форсаж». У 2018 році після презентації стала ще активніше і популярнішими серед інших моделей. Всі механізми виконані з міцного металу, що дозволяє витримати величезні навантаження в процесі шляху. Оснащений підвіскою.

Кількість позитивних думок колишніх і колишніх власників підтверджує про наявність високої якості ТС. Підтримані авто потребують тільки в планових перевірках, що необхідно для збереження заданих параметрів і практичності стану. Неординарна конфігурація зовнішнього корпусу робить автомобіль унікальним і в той же час раритетним на трасі. Якісне рішення підвіски, дозволяє долати маршрут по нерівному покриттю дороги. Салон шумоизолирован за допомогою спеціального матеріалу, що не пропускає сторонні звуки в салон. Машина бу має великі габарити, іноді складно піддається парковці. Купувати слід тільки якісний автомобіль, оскільки при недостатній перевірці роботи механізмів, слідують поява розчарувань на дорогах.

Ford F-150 SVT Raptor

Пікап удосконалив стан підвіски, міцними амортизаторами і пружинами, які дозволяють витримати потужну тривалу навантаження. Перше покоління випуску 2010 року оснащено двома двигунами - 310 і 411 коней, шести ступінчастою коробкою. У 2017 році Ford Raptor пережив нове народження, каркас вже виготовлений з чистого алюмінію, форма виконана у вирішенні нової конфігурації, двигун потужністю 450 коней з системою турбонадува. Має відмінні численні і поліфункціональні характеристики:

В салон вміщається більше 8 чоловік, але через великі розмірів машина важко подається парковці.

Масивний корпус оснащений крилами передньої частини.

В системі присутні в чотирьох променеві світлодіодні фари.

Наявність підніжок полегшує вхід в салон.

Кузов має об'ємні параметри 1,7 м.

Вартість перевищує межі норми на відміну від пікапів інших марок.

Купувати автомобіль в штаті Канада через віддалений спосіб тепер безпечно, ми здійснили понад 100 угод. Де покупці залишилися задоволеними послугами нашої організацією.

Про нас і ТОП авто з США

Биті американські моделі підтриманих бу машин виставлені на офіційному сайті аукціону України за низькою ціною. Ми вас запрошуємо відвідати компанію за адресою який ви знайдете на сайті, щоб замовити якісну марку або перевірити ТЗ на придатність до подальшої експлуатації. Всім клієнтам відкривається доступ до дешевих, сучасним підтриманим авто імпортного виробництва. Наші консультанти допоможуть вибрати якісну ластівку для подальшої їзди на дорогах.

Ми пропонуємо скористатися послугою «Імпорт з США», оскільки даний процес є тривалим, трудомістким, містить високі ризики, де необхідно знати нюанси проходження етапів і юридичні основи оформлення договорів з організаціями іноземних держав. При самостійної транспортуванні підтриманого авто з Канади замовники часто втрачають багаж і стикаються з непередбаченими обставинами.

Наші співробітники супроводжують товар до і після оформлення документів, в процесі транспортування стежать за цілісністю бу машини від штату США до самого Києва. Щодня ведеться продаж американських автомобілів за низькими цінами. Тепер раритетна бу марка доступна кожному українцю, ми допоможемо привести товар в Харків, Київ. У маршрут входить транспортування на судні по річці Дніпро.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані