Марки автомобілів з США

Купівля автомобіля - це великий крок для будь-якої людини, а його вибір - це довгий і відповідальний процес. На які моменти звертати увагу, щоб перший досвід був позитивним? Адже навіть одна упущена дрібниця здатна зруйнувати всю ейфорію від покупки авто. Як вибрати машину, яку марку віддавати перевагу і на які параметри орієнтуватися. На ці питання дадуть відповідь експерти компанії «Марлін».

Перший автомобіль: нова чи Б/У?

Кожен водій, перш ніж купити авто, задається питанням: яку машину вибрати - нову або стару? Здавалося б, тут питання безпосередньо залежить від тієї суми, яку ви маєте в своєму розпорядженні. Грошей мало - йдемо до дилера, і купуємо нову, яка тільки зійшла з конвеєра. Грошей мало - шукаємо найбільш підходящий Б / У автомобіль в Україні. Але насправді тут все набагато складніше, оскільки кожен варіант має свої плюси і мінуси.

На користь покупки нової машинки свідчать такі переваги: ​​юридична чистота, гарантія від виробника, сучасний дизайн і технологічність авто.

Якщо ж говорити про плюси вживаного автотранспорту, то тут варто виділити:

  • низька ціна;

  • можливість проводити ремонт не у офіційних дилерів, а на тих СТО, де дійсно дешевше;

  • як правило, Б / У машини оснащені додатковим обладнанням.

Однак, покупка уживаного авто - це завжди лотерея, оскільки ви не зможете перевірити всі його вади. Також існує ризик купити «потопельника» або «кримінальну» машину. Що робити в такому випадку? Оптимальний варіант - це придбати Б / У авто з Америки на спеціалізованому інтернет-аукціоні.

Чому автотранспорт з Америки - це кращий варіант для кожного?

По-перше, покупка машини з США дозволяє заощадити значну суму грошей. Пов'язано це з тим, що авто точно такої ж марки і моделі в Україні продають набагато дорожче. По-друге, автомобільний ринок США приваблює багатьох покупців з точки зору якості. Всі машини з Америки поставляються в хорошій якості і без особливих проблем, оскільки вони експлуатувати в ідеальних умовах, їх заправляли високоякісним паливом, а для ремонту використовували виключно оригінальні деталі. Завдяки цьому багато основні вузли Б / У авто з США за якістю не гірше, ніж в новому автомобілі з салону.

По-третє, всі американські машини проходять детальну юридичну перевірку. Компанія, яка поставляє авто з США, перевіряє колишніх власників і всі інші важливі моменти. Завдяки цьому виключений ризик купити «кримінальне авто». Саме тому ТС з Америки користуються популярністю в усьому світі.

Які потрібно розглянути питання ще до покупки транспорту?

Пошук і покупка автомобіля з США - це завдання, яке вимагає підготовки. Щоб правильно підібрати транспортний засіб, необхідно визначити свої потреби. Для цього потрібно відповісти на декілька нескладних запитань:

  • Для чого ви купуєте автомобіль. Для поїздок по місту, за містом, для подорожей, роботи, перевезення пасажирів. Від цього залежить, на який бренд і марку краще звертати уваги.

  • Скільки ви готові витратити. У кожного покупця свої рамки бюджету, за межі якого дуже складно вирватися. Визначте, яку суму ви готові витратити і це суттєво спростить процедуру пошуку.

  • Третій важливий момент - це який тип кузова вам потрібен. Седани, хетчбеки, універсали, позашляховики - всі вони популярні і мають свої особливості в експлуатації. Знайдіть компроміс між зовнішнім виглядом і функціональністю, не варто звертати увагу тільки красу кузова.

Всі ці питання допоможуть надалі виборі і заощадять ваш час.

Яку марку автомобіля вибрати з Америки?

Кількість побажань, за якими ви купуєте машину з Америки, підрахувати дуже складно. Але все ж існує ряд критеріїв, на які варто звертати особливу увагу:

  • виробник. Яку марку автомобіля вибрати - вирішувати тільки вам. Одним важливий імідж, який чудово доповнить емблема на капоті. Другі віддані певного бренду і марці. Але в першу чергу вам потрібно пам'ятати про наявність сервісних центрів в місті, які здійснюють ремонт ТЗ. Адже якщо у вас вийде з ладу двигун або будь-який інший вузол, поїздка до найближчого спеціалізованого центру і сам ремонт може обійтися досить дорого;

  • тип КПП. Багато водіїв сперечаються про те, що краще: механіка або автомат. Але у кожної коробки є свої особливості, тому однозначної відповіді на це запитання немає. Якщо вам потрібно часто переміщатися по місту, то краще вибрати АКПП. Попереду багато переміщатися по заміських трасах, подорожуючи від Києва до Харкова, від Дніпра до Маріуполя, то краще взяти МКПП. Даний тип коробки знижує витрату палива на 30%;

  • характеристики ТЗ. Багато автолюбителів вважають, що перше, на що варто звертати увагу, це бренд і модель. Насправді це неправильно. Перше, на що потрібно звертати увагу - це характеристики ТЗ: потужність, розміри, кількість кінських сил, кількість пасажирських місць, обсяг багажника. А ось марка нехай відходить на другий або навіть на третій план;

  • привід. У кожного приводу є свої особливості, а кожен водій має свої переваги. Тому подумайте, що підійде саме вам;

  • рік випуску. Від даного параметра залежить, як довго експлуатувалося ТЗ;

  • Тип двигуна. Сьогодні американські виробники пропонують машини з бензиновим, дизельним двигуном, електромобілі та гібриди. Врахуйте, що в Україні не так багато станцій, призначених для зарядки електромобілів;

  • безпеку. Як правило, авто з Америки оснащені найсучаснішим обладнанням: подушки і ремені безпеки, камери заднього виду, камери для сліпих зон. Все це підвищить рівень безпеки на дорозі і захистить вас від аварії.

Останнє, на що варто звертати при виборі машини з США, це наявність додаткових опцій. Кондиціонер, система круїз-контролю, клімат-контроль хоч і підвищують рівень комфорту, але все ж грають не таку важливу роль, як всі перераховані вище пункти.

Де купити і якої марки машину з США?

Якщо ви шукаєте, де купити авто з Америки в Україні, то ви потрапили за адресою. Компанія «Марлін» пропонує кращі Б / У автомобілі з США. У списку представлені різні марки і моделі машин за зниженою ціною.

Ми цінуємо наших клієнтів, і пропонуємо вам наступні переваги:

  • прямі поставки з США без посередників і переплат;

  • доставка в Київ, Дніпро, Харків та інші міста країни;

  • кожен автомобіль має повний опис, фото і ціну;

  • кращі бренди автомобілебудування;

  • прозора схема співпраці;

  • багата комплектація.

Вибирайте модель і марку автомобіля, ми доставимо його до вас в самі стислі терміни. З нами купити БУ машину стало набагато легше і безпечніше.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані