Автомайданчик в США

Авторинок в США - це не звичайний вид авто майданчика. Тут можна знайти безліч прекрасних пропозицій. Водіям самостійно не доводиться організовувати збут б / у машин, які постраждали після аварії, але в подальшому їх використовуватимуть. Компанія Марлін є лідером продажів і постачань старих автомобілів в Україні. Тут зібрані багато вигідних пропозицій, де кожен знайде транспорт по своїх побажань.

Авто з автомайданчиків в США на сайті Марлін

На Автомайданчик Марлін зібрані найактуальніші пропозиції автомобільного транспорту з США на аукціонах Америки. У нас кожен водій може замовити послугу доставки, при цьому купити техніку потрібно самостійно. А також звернувшись за послугами в офіси, які розташовані в наступних великих містах України: Київ, Дніпро, Харків та інших великих населених пунктах. Консультанти компанії зможуть професійно проконсультувати по будь-яких питань, які стосуються купівлі американських машин. Наприклад, зможуть відповісти на ряд таких питань: «Яким способом зробити покупку техніки? Де купити авто б / у за найнижчими цінами? Як пригнати транспорт з США? ». Також зможете ознайомитися з інформацією на нашому сайті, в розділі «Новини». Тексти постійно оновлюються. Серед найпоширеніших і популярних тем потрібно виділити: «Огляди затребуваних моделей автомобілів», «Розмитнення транспорту з Америки», «Способи доставки авто з США».

Популярні Автомайданчик для покупки авто?

Кожен покупець задається питанням: «На якому аукціоні краще придбати транспорт?». Певної відповіді на це запитання немає. Все залежить від деяких обставин і чинників. Розглянемо деякі з них, які є одними з найпопулярніших і затребуваних.

  • Manheim - це прекрасне рішення, якщо хочете придбати не бите авто. Також тут вигідно можна купити будь-якого виду електромобіль. Єдиний недолік - ціна трохи вище, ніж на інших аукціонах.

  • Copart (Копарт) - це найпопулярніший і поширений аукціон з продажу автомобілів з Америки, які постраждали в ДТП, від атмосферних катаклізм або були втоплені, не тільки в Україні, а й в усьому світі. Варто відзначити, що часто бувають випадки, коли люди купували автомобіль на IAAI (Insurance), трохи їх ремонтували, і потім виставляли на аукціоні Copart. Тому будьте пильними, уважними і вельми обережними. Найправильніше і краще рішення - довірити покупку професійним фахівцям. Адже не кожен водій добре розбирається в техніці. І надалі купити не якісне авто. На вигляд здасться оригінальна і приваблива машина, а в результаті виявиться, що вона постраждала в серйозну аварію.

  • IAAI (Insurance) - це менш популярний аукціон, ніж (Копарт). Конкуренція трохи нижче, а авто пішли з молотка набагато дешевше. Та й кількість виставлених моделей невелика.

Де подивитися перелік автомобілів в Америці?

Для знайомства з переліком позицій автомобілів, можна звернутися в компанію Марлін. Кожен користувач може ознайомитися з особливостями техніки, яка виставлена ​​на торги, а також подивитися фото ілюстрації. Також скориставшись функцією пошук, вибрати необхідну категорію сторінки. Це спростить вибір необхідного і бажаного виду транспорту. Каталог оновлюється інформацією та даними кожен день, так як нові моделі авто надходять до нас щодня.

Якщо не знайшли потрібної інформації, звертайтеся менеджери компанії Марлін, найближчим часом дадуть відповідь на всі хвилюючі питання.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані