Авто потопельники з США

Купівля автомобілів, мотоциклів та іншої техніки через аукціони США, з наступною доставкою в Україну, дуже популярна. На таких майданчиках можна знайти дуже вигідні пропозиції, вартість яких істотно нижче ринкової. Однак така знижка за ціною може бути пов'язана не тільки з бажанням швидко продати автомобіль, але і з деякими проблемами. Наприклад, нерідко продаються так звані потопельники - автомобілі, які в силу природних катаклізмів або через недбалість господарів опинилися під водою. Повені в ряді штатів відбуваються досить часто. Після цього тисячі автовласників отримують компенсацію від страхових компаній, а автомобілі потопельники відправляються на продаж, в тому числі і через систему інтернет аукціонів, включаючи майданчик Copart і інші.

Такі машини в Америці продаються за дуже низькою ціною. Є кілька груп покупців, які купують подібні лоти на аукціонах цілеспрямовано. Компанія Марлін забезпечить супровід угоди на всіх етапах і швидку доставку в Україну. На Копарт можна замовити битий американський авто, а також в ідеальному технічному стані. У компанії Марлін підберуть будь-які варіанти, з урахуванням всіх побажань і вимог клієнта.

Які проблеми характерні для автомобілів потопельників

Ось лише деякі з проблем, які мають втоплені авто:

  • корозія металевих деталей;

  • проблеми з електронікою, яка перестає працювати, або з'являються «глюки», з помилковими даними, помилковим спрацьовуванням датчиків і т.д .;

  • можливі короткі замикання електропроводки;

  • порушення в роботі двигуна, які можуть привести до клину і необхідності повного перебору;

  • страждає інтер'єр салону, з'являються неприємні запахи, утворюється пліснява та грибок;

  • якщо вода була морська, то сіль відкладається на внутрішніх стінках бензопроводу, і інших систем, приводячи до порушень роботи і прискореного зносу вузлів.

Як можна розпізнати машину потопельника?

При візуальному огляді і діагностиці нескладно виявити подібні авто за наступними характерними ознаками:

  • корозія, сліди солі і розлучень, на тих вузлах і деталях, областях кузова, які не можуть контактувати з водою при звичайних умовах експлуатації;

  • характерний запах вогкості в салоні;

  • цвіль під килимками і під елементами внутрішньої обшивки салону;

  • потрісканий пластик і шкіра;

  • стійкий запах хімікатів, які свідчить про те, що в салоні проводилася спеціальна обробка.

Чи можна купувати такі втоплені авто з Америки?

Автомобілі потопельники апріорі несуть в собі безліч додаткових ризиків. Їх самостійна покупка те саме придбання кота в мішку. Ви будете перебувати в постійному стресі, не знаючи, що і коли вийде в автомобілі з ладу і в яку суму виллється ремонт.

Значно знизити ризики можна. Для цього необхідно звернутися до професіоналів з компанії Марлін, які допоможуть купити автомобіль з США недорого і з мінімальними ризиками. Експерти відстежують ситуацію і завжди знають, коли на ринок надходять автомобілі з певного регіону США, де сталася повінь або інші катаклізми. Також існує ряд факторів, які допомагають експертам визначити з максимальним ступенем достовірності, наскільки автомобіль придатний до подальшої експлуатації.

Нерідко автомобілі потопельники з Америки купуються з метою подальшого розбирання на запчастини, а також для відновлення. У компанії Марлін допоможуть вам зробити вигідний бізнес і купити такі автомобілі за фантастично низькою вартістю, з швидкою доставкою та митним оформленням.

Всі необхідні консультації по авто з США можна отримати у спеціалістів компанії Марлін по телефону або через чат на сайті.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані