Автомобільні аукціони в Канаді
 Автомобільні аукціони в Канаді

Канада і Америка вважаються одними з кращих світових ринків із продажу старих автомобілів. В даних країні велика кількість б / у машин, які мають досить-таки добре технічне і зовнішній стан. Деяка частина транспортних засобів продається на внутрішньому національному ринку, а решта авто поширюються по європейських країнах, а також по всьому СНД.

Фахівці рекомендують звернути увагу на торги, які проводять в Канаді. Там цінники нижче, ніж по всій території США. Транспортні засоби з мінімальним кількість пошкоджень та відмінними технічними характеристиками можна придбати за досить-таки низьку вартість. Ціна обумовлена ​​низьким попитом на транспортні засоби.

Замовити автомобілі з Канади можна в компанії Марлін. Фірма співпрацює з Києвом, Харковом, Дніпром та іншими великими містами України.

Особливості аукціону Impact Auto Auctions

Майданчик Impact Auto Auctions, на якій проводяться торги, є однією з найпопулярніших в Північній Америці.

Кожен автомобіль, який представлений на торгах, має достовірні офіційні документи, що повністю характеризують технічний стан лота.

На майданчику можна знайти нові моделі різних автомобілів, які вийшли в 2018-2020-х роках. Всі транспортні засоби представлені з ушкодженнями, які не піддавалися ремонту.

Компанія Impact Auto Auctions має сучасний сайт, а також додаток для смартфонів, що дозволяє вести торги в будь-якому місці. Зробити ставку на лот можна одним з п'яти способів. Компанія також продумала прозору систему оплати за автомобілі, яка не має ніяких прихованих платежів.

Автомобільний аукціон Adesa

У Канаді торгова площадка Adesa, яка продає автомобілі, має більше п'ятнадцяти офіційних представників по всіх регіонах. Деяка частина майданчиків, які відведені під торги і автомобільну стоянку, перебуває близько морських портів, що значно скорочує час відправлення транспортних засобів.

Всі лоти, які представлені на торгах, мають чисту історію. Також кожен лот перевіряють технічні фахівці. Вони також складають технічну характеристику транспортного засобу. Вартість автомобіля безпосередньо залежить від його стану. В автомобільному парку налічують понад десяти тисяч найрізноманітніших моделей транспортних засобів, які мають різного роду зовнішні фізичні, а також технічні пошкодження після невеликих дорожньо-транспортних пригод або ж великих аварій.

Після того як учасник торгів пройде реєстрацію в системі майданчики, він отримує повний доступ до всіх автомобіля, які знаходяться на аукціоні. Технічна підтримка на сайті та в мобільному додатку працює цілодобово.

Ritchie.bros - унікальний майданчик уживаних автомобілів

Канадська торговельна площадка Ritchie.bros спеціалізується на поставки вживаних транспортних засобів важкої категорії, а саме: вантажні автомобілі, сільськогосподарське обладнання. Також в Канаді на даному аукціоні можна придбати тягачі, автомобільні підйомники і фургони для машин. На торговому майданчику також можна зустріти представників легкових транспортних засобів (наприклад: позашляховики). На канадській майданчику Ritchie.bros можна знайти ідеальний пікап.

Асортимент аукціону налічує понад тисячу старих транспортних засобів, які мають докладний опис про стан. На сайті онлайн розміщують такі фотографії лота:

  • салон;

  • днище;

  • колеса;

  • підвіска.

Великі торги найчастіше проводять через три-п'ять днів.

TGNA - недооцінений автоаукцион в Канаді

Цей автомобільний аукціон не має високий рівень попиту, як попередні майданчика. Серед представлених транспортних засобів можна знайти рідкісну модель машини. Кожен етап угоди супроводжують співробітники канадської компанії, які рекомендують особисто відвідувати торги, а не вести їх онлайн. Всі лоти були повністю відновлені після ушкоджень в дорожньо-транспортних пригодах.

Канадський автоаукцион IAA-Insurance - кращий постачальник транспорту з США

Канадська компанія Insurance - це безумовний лідер серед всіх існуючих онлайн-аукціонів. Тут можна придбати як новий, так і старий автомобіль. На торги машини виставляють банки і страхові компанії. У документах вказані всі дані про стан транспортного засобу, тому випадки шахрайства в цій компанії не зустрічалися.

Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані