Аукціони мотоциклів в США

Купівля мотоцикла - відповідальний захід, підходити до якого потрібно зі знанням справи. Головне - не поспішати. Щодня в каталогах сайтів додають нові моделі. З огляду на той факт, що ціна на мотоцикли завжди була високою, то водії шукають альтернативні шляхи економії. І Америка в цьому питанні допомагає. Справжній вихід із ситуації - це замовлення мотоцикла з США. Там їх продають на аукціонах. А допоможе зробити вибір сайт. Доставка - то ще задоволення. Тому правильніше буде звернутися в компанію Марлін, яка вже багато років допомагає через сайт придбати для себе байк відмінної якості.

Економія на угоді і відсутність ризиків

Купити хороший мотоцикл - це мрія всіх байкерів. Виробляють якісну техніку в різних країнах, але деякі водії вважають за краще саме американський стиль - він не вийде з моди ніколи. Америка - батьківщина всіх відомих байків. Схема придбання техніки досить складна, тому краще самому не морочитися з цією темою і надати всі на розсуд професіоналів. Кожен аукціон проводиться за своїми правилами, а вивчити їх все не під силу пересічному обивателю.

Які моделі користуються найбільшою популярністю:

  • Honda;

  • Ducati;

  • Harley-Davidson;

  • BMW;

  • Yamaha.

Дуже вигідно звертатися до посередників, яким і є фірма Марлін (Україна), яка супроводжує угоду на кожному етапі. Співробітники, відвідавши аукціон, доглядають потрібний мотоцикл. А перш з'ясовують у замовника його вимоги до байку, і самостійно відстежують появу потрібної моделі на одному з аукціонів США. Крім того, в каталозі компанії вже зібралася пристойна колекція варіантів, серед яких цілком може знаходитися дійсно вартий мотоцикл. Досить подивитися сайт і вивчити пропозиції.

Як формуються переваги

Одні віддають перевагу спортивному стилю, інші боббер, треті подовжену раму, четверті чоппери - про смаки не сперечаються. Особливості водіння пов'язані безпосередньо з характером водія і його зовнішніми даними. Київ - столиця України, тому тут віддають перевагу більш видовищні моделі, і аукціон їх готовий запропонувати в необмеженій кількості. Харків - місто більш молодіжний, відповідно до цього тут продаж здійснюється набагато жвавіше, ніж в інших регіонах країни. А якщо взяти до уваги Дніпро, то в цьому місті зарплати нижче і мотоцикл часто набувають бюджетний.

Ще не можна не враховувати об'єм двигуна, який безпосередньо впливає на споживання бензину. Саме з цієї причини останнім часом стали переходити на електричні моделі. Так, вони не такі потужні, не підходять для агресивної їзди, зате реально економічніше. Якщо купити внедорожную техніку, то вона прослужить набагато довше, тільки в умовах міста буде виглядати дещо безглуздо.

Вигода покупки мотоциклів на аукціонах США

Щоб не переплачувати, вигідніше не самим відвідувати аукціон, а довірити справу професіоналам. Коли знаходишся в такому великому місті, як Київ, то все значно спрощується. Компанія Марлін також пропонує послуги доставки мото техніки в багатонаціональний Харків, а ще в патріотично налаштований Дніпро. Згодом офіси з'являться і в інших містах. Україна розвивається дуже динамічно.

Ні для кого не секрет, що продавці мотоциклів позбавляються від них в США, так як на них потрібно платити податки, десь зберігати або обслуговувати. Саме тому у наших співгромадян з'являється можливість значно заощадити. В результаті аукціон теж отримує свій гонорар. Йому вигідно бути посередником між продавцями і покупцями.

Як формується ціна на мото техніку

Як би там не було, а ціна на байк ніколи не буде низькою. На сьогоднішній день Україна не має наміру змінювати цінову політику і знижувати ціни. Впливають на цю позицію різні фактори, тільки страждають від неї лише покупці. Саме тому необхідно шукати спосіб знайти вихід на американський ринок, так як внутрішній неспроможний надати адекватне ціноутворення.

Коли заходиш на сайт і бачиш оголошення, в якому зазначено, що стара техніка на повному ходу і вказана низька ціна, на нього, то від таких привабливих пропозицій краще відмовлятися відразу. Якщо купити байк з сумнівною історією, то можна потрапити в неприємну ситуацію.

Від чого залежить вартість мото техніки:

  • бренду;

  • потужності;

  • модифікації;

  • оснащеності.

Якщо повернутися до фінансової частини питання, то мотоцикл коштує дійсно чимало. До того ж, вітчизняні продавці відрізняються сумнівною репутацією. Вони недобросовісні, завжди є проблеми з документами. А ось американський мотоцикл коштує в рази дешевше. Саме Америка допомагає українцям заощадити, а заодно придбати мотоцикл з прозорою історією.


Повернення до списку


Запропонувати ставку
Заповніть необхідні дані
Купити зараз
Заповніть необхідні дані
Розрахувати ціну під ключ
Заповніть ваш номер телефону та розрахунок вартості прийде вам в Viber
Купити аналогічний варіант
Заповніть необхідні дані